torsdag 24 april 2008

GRATTIS B-KULLEN!

Idag gratulerar vi B-kullen på deras 2 årsdag!
Tidigt på morgonen den 24'e april födde Ginny sju stycken välskapta valpar. En hane - nu kallad Morrten - och sex tikar; Asta, Betty, Solo, Molly och Molly och sist men inte minst Kola!
Nedan finns några små filmsnuttar från deras första månader. Vem kunde väl tro att så små och gulliga pluttar skulle växa och bli de stora (men gulliga) raggtossor de är idag!


21 dagar gamla


33 dagar gamla - på upptäcksfärd med mamma Ginny


7 veckor. Solo, Morrten, Bonnie och Blondie (vilka båda nu heter Molly)

Grattis allihopa och pussa mycket på era mattar och hussar idag!!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Morrten tackar och bockar som sådan väluppfostrad (host) kille han är! Han fick faktiskt en pipleksak i present, vilket matte ångrar bittert nu! Vilket oljud! Rana bet alltid sönder dem på fem minuter så var pipet borta, men denna lurvas biter bara försiktigt så det pips lite nu och då här hemma!!

Bettan sa...

Grattis själv syrran! Hehe, inte alla som får 7 valpar i födelsedagspresent... :D

*kramar*

Cecilia Levy sa...

ojojoj, bättre sent än aldrig: grattis i efterskott till Astas alla syskon! Vi alla mår bra, Asta är ett energiknippe av sällan skådat slag. Har lagt upp bilder av henne som långhårig/nytrimmad för ett tag se'n på min blogg. Bilderna är – om jag får säga det själv – mycket fina. Värre är det med Astas frissa som inte blev enligt rasstandard denna gång är jag rädd... Vet inte om vår lokala trimmare tänkte på annat (en Border terrier typ).
Stora kramar till er alla från oss alla!
Mattias, Olivia, Rosa och Cecilia