måndag 21 mars 2011

Bra och dåliga nyheter!

Nu, tidigt på måndagmorgon så sitter jag och äter frukost till en massa fågelkvitter! Nu är våren här! Det kan komma mer snö - det gör inget - för nu är faktiskt våren här!!!

Och nu först de dåliga nyheterna - Fred blev riktigt sjuk i slutet av förra veckan och på fredag blev han inlagd på Blå Stjärnan. Han var så dålig att han fick ligga på intensivövervakning den första natten.
Det är ännu inte helt säkert vad det är men igår visade provsvar att han hade en riktigt svår urinvägsinfektion och sedan kan det vara så att han har akut bukspottkörtelinflammation då han var väldigt öm där.
Han har dock blivit lite bättre under helgen och vi hoppas att han är såpass bra att han får åka hem idag.

Den goda nyheten!
Nu är Kola konstaterat dräktig!
Det finns inte mycket mer att säga om det utan ett; "Yiioohooo!" och vänta med spänning på påsken!

I helgen har jag och Mia varit på handlerkurs med Gerard O'Shea. Det har varit supernyttigt och superkul - men vi är helt uttröttade och leabrutna.
Jag tänkte att jag kanske gör ett refereat lite senare i veckan.

**************************************

Hej på er!

En väldigt glad matte har hämtat hem Kungen av Tingvallsvägen, fd Järnbrotts Skräck till en längtande familj, både tvåbenta och fyrbenta.  :D
Fred ligger nu helt utslagen hos oss i soffan, mycket trött och inte återställd - men hemma! Tre dagar på Blå Stjärnan blev det. Nu blir det vila, mediciner och dietmat ett tag, sedan ska vi hoppas att han är återställd
Skickar ett STORT TACK till den underbara personalen på Blå Stjärnan, de är fantastiska!

Kramar
Lisbeth m familj

1 kommentar:

Helene sa...

Men lille Fred :-(. Ja då är man inte kaxig när ens vän är instoppad på Blå Stjärnan. Krya på dig-hälsningar från oss i Tuve!
Kram Helene och Leia

Ps. Hundstället Hjärtat 19-20 i morgon :-)