måndag 3 mars 2008

Nytrimmad Ludde på sin älsklingsplats


Nu har Ludde blivit 9 månader och äntligen har jag lyckats ta ett kort på honom. Med en mobiltelefon! Här är han alltså nytrimmad allt enligt Mariannes instruktioner. Vi är nöjda och säkert Ludde också; han slapp ju sitta i flera timmar i sträck. Idag vet jag inte vad som flugit i honom. Han har varit rastlös och "trädd på snöre" - om ni vet vad det är. Stirrig och pirrig ungefär. Han börjar antagligen bli könsmogen och det är väl hormonerna som spökar. Vi har haft honom lös väldigt mycket ända fram till nu, vilket känns jättebra med tanke på att vi bor mitt i stan. Men nu är det nog dags att strama upp tyglarna lite. Han är ingen liten valp längre utan snart en unghund - även om han fortfarande är vårt lilla snöre.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Roligt med ett Ludde-kort! Han är så fin nytrimmad! Jag måste säga att jag är imponerad över att du gjort detta efter mina instruktioner och utan att ha tittat på en eller flera gånger när jag trimmat! Det är väl så att en del har det i nyporna helt enkelt (medan vi andra får kämpa i år innan det blir bra). ;)
Jag har en känsla av att det inte bara är Ludde som börjar visa lite tonårsuppförande. Tror att en del av syskonen är där de också! En tröst är väl att det går över så småningom. Åtminstone framåt treårsåldern! ;)
Kram//Marianne

Anonym sa...

Hejsan!
Vad duktig du är Maj som trimmar Ludde själv! Ingen av oss har det nog i händerna, men man vet aldrig det kanske kommer så småningom :-).Apropå tonårsuppförande så är det likadant med Hugo, hittar på nya bus dagligen och dörrmattan i hallen har helt plötsligt blivit intressant att nafsa i:-).
Ha det så gott och Hugopussar till Ludde!
Kram
Berit (husse hälsar också)