tisdag 7 juni 2011

Tiden går fort!

Så mycket händer så fort med valparna nu!
Till och med ni som var och hälsade på under Kristi Himmelfärdshelgen skulle nog bli överraskade över hur fort valparna växer och hur mycket mer avancerade de blir bara på några dagar!

De börjar få ganska mycket tänder nu allihopa. Så mycket att det inte är så skönt att bli biten! Och de bits mer ju mer och större tänder de får känns det som!
Öronen börjar resa sig på flera av valparna. På korten nedan är det någon man kan se som har börjat lyfta dem. Idag är det nog nästan alla utom den mörke hanen. Så fort går det!

Igår (måndag) var vi och hälsade på hos Lisbeth med familj. Nedan är kort från detta äventyr. Alla valparna älskade att få rumla runt på gräsmattan och var inte det minsta bekymmrade över hur stor världen plötsligt blev!


Mamma Kola är förstås med och håller koll.


"Åhhh så roliga de skorna ser ut! De är nog väldigt goda att tugga på!"


Att äta ute på gräset går lika bra som inne - särskilt när man fått vänta lite extra på maten!


Den "lilla" tiken tycker att vattenskålen är spännande. Det där med att dricka är dock mest på exprimentstadiet ännu - det enda som denna kullen är lite sena med.


Ständigt ny saker i sikte som kan vara roliga att undersöka.


Och så lite valpmage för er att längta efter! Så len och fin. ;)

Vi åkte ju faktiskt bil till Lisbeth som bor 15-20 minuters bilresa bort (i lågtrafik).
Valparna var väldigt, väldigt duktiga! I vanliga fall så är det nästan outhärdligt att köra bil med en pigg valpkull i bur längst bak. De brukar låta som en hel måsflock - skrika oavbrutet! Inte så mycket för att de är rädda, tror jag, utan mer för att de inte gillar att sitta instängda.
Men dessa valparna var nästan tysta! Det var en som pep lite då och då men annars var det väldigt lugnt och på hemvägen så var de heltysta! Och inget kräkande eller kissande! Detta bådar ju gott inför framtiden!

Det finns ytterligare några foton men de lägger jag in om någon dag eller två.

Ha det gott!

Inga kommentarer: