torsdag 2 augusti 2007

Hugo har flyttat hem!

Så har Hugo fått flytta hem till Lennart och Berit i Mölndal! Ännu en trevlig eftermiddag med en hel del pappersarbete, kloklippning och fika på altanen. Hugo fann sig tillrätta i Berits famn och låg och sov nästan hela tiden fram till hemresan!

Redan har första rapporten lämnats: Allt går bra och han finner sig väl tillrätta - förståss!


Lycka till Hugo och familjen!

På återseende!
***

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron!
Här kommer en liten lägesrapport från Hugo.Efter en intensiv kväll med många nya intryck och en husse och matte som också var trötta så somnade vi hela gänget kl. 22,30 efter lite flytt av korg i sovrummet. Vi hittade rätta platsen och sen sov vi alla tills kl. 7,00 och då blev det kissrunda i trädgården och så lite mat efter det. Hugo verkar ha funnit sig så jättebra tillrätta och följer oss hack i häl i hela huset och så dimper han ner för en liten sovstund lite då och då. Har tagit lite kort och skall försöka ta mig i kragen senare idag för att uppdatera *s*. Ha det så gott alla så hörs vi av snart igen.
Berit Lennart och Hugo

Bettan sa...

Hej Berit o Lennart o Hugo!
Så mysigt det låter, och så skönt att det fungerar bra! Jätteglad att ni uppdaterar, är ju nyfiken! :-)
Här är det riktigt tomt, igårkväll var Ditte lite orolig och gick runt och letade efter valparna, men idag var allt bra igen. Nu är hon hos Marianne över natten och blir trimmad - skönt inför värmen i nästa vecka!
Ha det så gott!
*kram* Lisbeth mé resten