torsdag 5 november 2009

Söndagspromenad

På söndag klockan 11.00 träffas vi hemma hos mig i Eklanda och tar en härlig skogspromenad med hundarna i Änggårdsbergen.
Eftersom det ändå är lite ostadigt väder så fikar de som vill hemma hos mig efteråt. Antingen får hundarna följa med in eller också får de sitta i bilarna - det bestämmer vi tillsammans efter promenaden.

Vi har en liten löptik med så vi som har hormonstinna unghanar får ta hänsyn till det under promenaden. Vi kan tex släppa hundarna i omgångar. Det skall nog inte vara några problem.

Rollo haltar ordentligt idag - det verkar som han har vrickat en tå på en av framfötterna. Just nu ligger han med ett stödjande bandage och tycker synd om sig själv. Nyss när vi var ute på kvällspromenaden så glömde han att "lida" och skuttade fram som en raket - ibland på tre tassar, ibland på alla fyra.
Vi får väl se om det rättat till sig - eller hur mycket det rättat till sig - tills på söndag. Om han får följa med överhuvudtaget, gå i koppel eller om han har riktig tur och kan röja med de andra.

Ni som har lust att komma är i alla fall väldigt välkomna!

Inga kommentarer: