söndag 28 mars 2010

Helgrapport

Rollo mår fortfarande bättre men är inte helt bra. Lite tröttare emellanåt. Men något annat är väl inte att förvänta sig så dålig som han var.
Han får fortfarande nöja sig med korta rastningar ett tag till och agilitykursen som vi bara precis hann börja på får vi tyvärr lägga ner. Han kan inte vara med där på flera veckor och då är det liksom kört. Tråkigt!
Men det kommer fler tillfällen...

I går träffades hela familjen nere i Varberg hos mamma som fyllt år. Jättetrevligt hade vi!
Nu har vi också fått in bra regler för var vi har hundarna och slipper nio tiggande små och stora hundar under bordet vid maten. Skönt tycker vi - lite tråkigare tycker hundarna. ;)

Jag fick ju också tillfälle att känna lite på Citrus. Jag tycker nog att hon håller på att tappa midjan och bli lite rundare. Lisbeth rapporterar att Citrus själv tycker att hon nu bör få mer kel och mer lugn och ro. Hon vill gärna ut och kissa ideligen men springer snabbt in igen efteråt.
Så vi är i alla fall just nu överens om att hon skall få valpar - om sådär fyra veckor! Tiden går fort när det gäller hundar - inga nio månader där inte!

Nu är det trimdags! Kola börjar bli långhårig och jag funderar på om jag kan rädda lite av pälsen så att hon kanske kan hänga med på någon utställning till våren.

Inga kommentarer: