fredag 8 juli 2011

Sista valpen ut!

Ja, i söndags flyttade också Gordon (Hipperdipp's Flash Gordon)!
Hela hans härliga familj med två vuxna och 4 tonåringar var här och hämtade honom. Gordon flyttar dock inte så långt - bara till Torslanda!
Jag talade med Annelie (som hans nya matte heter) häromdagen och allt hade då fungerat jättebra och de var väldigt nöjda. "Allt kretsar kring Gordon just nu" berättade Anneli. Och det är ju så det brukar vara i början!
Vi önskar Gordon och hans nya familj lycka till med varandra!

Tyvärr var både jag och Lisbeth lite snurriga nu på slutet så på de två sista valparna som flyttade missade vi att ta de sedvanliga korten... ja, ni vet... de där fotona med valpen och den nya familjen.
Dessutom frågade vi ingen av de nya ägarna om vi fick visa korten här i bloggen eller på hemsidan!
Är det så att familjen F med Viggo eller Julia med Majken vill ha dessa foton så är det bara att säga till så skickar jag en länk till ett dolt album på webben.

Och nu skall ni få se vad det är vi behåller här hemma!


Det här är Riff (aka "Monster") dvs Hipperdipp's Fred Flintstone.
Tidigare kullar har min son David varit mycket hjälpsam med att lära valparna bita i fötter och byxben. Nu bor ju inte David hemma längre så det är ingen som tränat valparna på det men Riff är en naturbegåvning i denna konst!
Han satsar på hälsenan och biter till hårt direkt! Stortån går också bra! Det gör alltid ont när valpar biter men faktum är att jag inte haft någon valp som går in för att bita hårt på samma sätt som Riff!

På filmen är det Lisbeths son Daniel som egentligen försökte få bort sin fot från Riff genom att lyfta den i luften. Men sådant hindrar inte detta lilla vilddjur!
Så nu har vi (läs Riff) en ny lek här hemma! (HJÄLP!!!)

1 kommentar:

Bettan sa...

Hahaha, tur att Marianne inte har någon gräsmatta kan jag ju upplysa om! ALLA cairn gräver mer än gärna, men Riff.. Jaa, han gräver ännu hellre! Thomas lägger ut stenplattor, det brukar hjälpa - men inte nu. Riff bara fortsätter bredvid plattan, och bredvid nästa och nästa... :D
Men söt är han.. ;)