måndag 3 oktober 2011

Cairnterrierklubbens Riksläger

Förra helgen hade vi för första gången i historien ett cairnterrierläger!
Det var vår alldeles egna, duktiga Cairn i Västs styrelse som hade ordnat detta.
30 hundar och 40 mattar och hussar deltog enligt uppgift. Det kom inte bara folk härifrån väst utan faktiskt så långt ifrån som Dalarna, Örebro och andra långväga ställen!

Jättetrevligt var det! Från fredag mitt på dagen till söndag eftermiddag höll vi på med aktiviteter av olika slag - både med hundar och utan.
Jag hoppas att det hela upprepas nästa år och då rekommenderar jag verkligen er alla att anmäla er för det var verkligen jättekul!

Jag var där med bara Rollo vilket kändes väldigt skönt. Vi behövde lite egentid vi två. Rollo och Riff har ju bott hos Lisbeth i en månad (!) medan jag har haft löptikar här hemma. Väldigt trist att vara utan dem båda måste jag säga! Fast jag har förstås varit och hälsat på dem några gånger. Och Riff blev rumsren när han kom hem hit igen vilket ju var väldigt käckt!

Jag är lite lat och skriver inte något långt referat från lägret. Det har nämligen andra redan gjort så bra, så bra! Tryck på länkarna nedan:

Helen med Leia som jag delade rum med: http://raskva.wordpress.com/2011/09/27/skrofflager/
Och lite bilder som hon tagit: http://raskva.wordpress.com/2011/09/29/lagerbilder/

Katarina med Clova och Texa: http://clova-katarina.blogspot.com/2011/09/de-har-gjort-det-igen.html

Och en massa fina bilder: http://www.fotosport.se/?Layout=PhotoCollection&PID=567e7544-95fb-4b66-a966-0fb6d30fad1c
I och för sig med en logga på men det går bra att se ändå!

Håll utkik på Cairn i Västs hemsida i början av nästa år - jag kan tänka mig att platserna kommer att gå åt som smör i solsken om de orkar organisera detta toppenläger igen!

Inga kommentarer: