onsdag 13 juni 2007

Inga bilder...

...blir det idag, men en liten rapport ska jag allt fixa.

Det händer faktiskt något varje dag, även om man nog måste ha valparna hos sig för att kunna se nyanserna. Idag tex har öronen börjat mjukna, vilket gör att de inte ligger som klistrade vid huvudet längre. Helt plötslig ser de ut som... hmmmm... Nä, det kan jag bara inte skriva! De ser ännu sötare ut! ;-)
Dessutom håller de på att resa sig upp och försöker "gå på riktigt" i stället för att åla sig fram. Det ser dråpligt ut när de helt plötsligt kryper med frambenen och går med bakändan i vädret. Och så tippar de förståss över ända titt som tätt! Viktfördelningen spelar ju en stor roll - stort huvud, rund mage och fyra pytteben - det kan inte bli annat än trubbel...!

Jag återkommer i morgon, förhoppningsvis med bilder!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Hahaha... jag sjöng ju för dig!
Batman! Dada,dada,dada,dada, Batman!
Det är så de ser ut - med små batmanöron!

Anonym sa...

Hejsan Lisbeth och Marianne!
Dom är ju så ljuvliga nu och tänk vad dom växer. Så gulliga dom måste vara när dom försöker ta sig fram och resa sig istället för att åla. Nu har dom ju det också så myckt skönare när värmen är borta.
Lennart är här och kikar också stup i kvarten *sss*.
Hälsningar
Berit

Bettan sa...

*gapskrattar*
Berit, att du vågar dig in i vår vilda värld! Du ser ju hur Marianne håller på - fast hon har rätt, det ser ut som batmanöron - fast de sitter nästan nere vid mungiporna... ;-)