torsdag 28 juni 2007

Trevligt besök!

Idag - onsdag - hade vi jättetrevligt besök under eftermiddagen. Det var Pia som har valparnas pappa - Ivan - och Charlotte som kamperat mycket med Pia och också själv föder upp cairnterriers. Ja, så var ju också den lilla sötnosen Kristine med - solbränd som få!
Pia och Charlotte var ju förstås väldigt nyfikna på valparna så vi satte oss vid valplådan med en gång och tittade och snosade. Det verkade allt som båda var väldigt nöjda med vad de såg!
Sedan hade vi en lång och väldigt trevlig fika! Tiden bara for iväg!
Både jag och Lisbeth hoppas förstås att de alla snart kommer och hälsar på igen - och att även Tommy får följa med då! ;)

Valparna är ju nu tre veckor och de blir säkrare och säkrare på tassarna. De gör små hopp ibland och försöker vifta på svansen samtidigt som de går - vilket oftast inte fungerar så bra utan slutar med att valpen trillar omkull. De är vakna längre stunder och börjar bli mer medvetna om livet runt dem - även om de egentligen inte har koll på mer än någon halvmeter runt dem än så länge.
Nu de närmsta dagarna är det dags för dem att få lite smakportioner på valpmaten. Det brukar kännas som ett stort steg i utvecklingen - om bara fem-sex veckor är det dags att flytta och då kan man inte snutta på mamma längre!

Vi har varit dåliga med fotograferandet men snart får vi lägga in lite bilder på valpar som går!

Inga kommentarer: