onsdag 6 juni 2007

Ett dygn gamla...

..har de blivit, och pigga och alerta är de! Ditte har hämtat sig bra, och börjar hitta sin mamma-roll - även om den är "väck med pusta" när det hör något från köket, eller husse går ut med Dippen och Fred... ;) Just nu är hon extremt sällskapssjuk, kräver att jag är hos henne hela tiden. Men det blir bättre allteftersom hon blir säkrare, hoppas jag.



Trött, stolt mamma


Valparna verkar må mycket bra, har redan gått upp ca 20g, inte illa om man vägde 144 från början... Några av dem har redan utmärkt sig - med sina fantastiska röstresurser. En av dem låter nästan som en amerikansk sirén, en annan har ett konstant gnäll som liksom aldrig slutar - andas de aldrig??

Här är hela gänget, de två hanarna längst till vänster

3 kommentarer:

Anonym sa...

tjohoo!!!
Åh, vad kul att allt gick bra med valparna!
Jag mååååste få komma å kika på dem om några veckor :)
och du, marianne.. har jag en stor väska med mig när jag kommer, så ska du nog inte låta mig gå över tröskeln, för då kan det hända att det saknas ett par valpar när jag går ;)
Massa kramar från oss i kareby :)

Bettan sa...

Hehehe, du kan ta med dig en hel trunk när du åker till Marianne - men när du komer till mig gäller händerna på ryggen och lämna minsta lilla handväska på utsidan... ;-)*fnissarglatt* Valparna bor hos MIG den här gången! :-D
*krammen* /Lisbeth

Anonym sa...

hahaha, just det ja..
jag visste ju egentligen att det var hos dig dom var.
Hade nog bara förträngt det..
jag ska nog allt kunna smuggla med mig en och annan ut från dig oxå ;)
Tar på mig en stor tröja bara och stoppar dom innanför den ;)
Hoppas vi ses snart ..
Kram