söndag 14 oktober 2007

:) hej igen :)


hej! det är Rosa (och Olivia som skriver)! Asta bukar skälla ganska ofta för Sigge har lärt henne, men hon skällde mycket förr också.





Astas favo leksak har Sigge tuggat sönder! det var inte snällt för Asta fick den i namnsdags present åså var det en favoleksak. Asta väntar på den dag pipet kommer tillbaka.

Asta blir jätte glad när man kommer hem då tar hon en vante eller något liknande och springer in i Olivias rum och säger groo och viker bak öronen!



Asta brukar ligga i soffan eller nåt när vi ser på Amerikas Funniest home Videos (AFV) det är mysigt. när det är hundar hoppar ner Asta och tittar på.


nu går vi snart och läger oss (konstigt att det alltid är kväll när vi skriver! ) godnatt önskar: Olivia, Rosa, Cecilia, Mattias och Asta! teckningar: ROSA

1 kommentar:

Marianne sa...

Tack för ytterligare en härlig bildberättelse! Det där wroooandet har nog Asta ärvt från mamma Ginny! Hon lägger också bak öronen när hon blir glad eller vill säga något och så blir hon alldeles stel i hela kroppen och ropar wrrooouuoo med kraftig röst. Vem kan väl då tro att det är lilla Ginny som hörs!
Det verkar som om ni alla trivs däruppe! Eller skall ni kanske snart flytta hem (till Gbg) igen?! ;)
Kram till heeela familjen!