tisdag 4 september 2007

Ludde på Systemet

I dag har Ludde varit på Systembolaget för första gången (och förmodligen sista). Husse beställde ett eftertraktad årgångsvin för ett par veckor sedan, men när han skulle hämta var dom redan slut. Men idag ringde dom minsann och sa att dom hade en flaska åt honom. Jag var inte hemma så det fanns inget annat att göra än att ta med Ludde.
För övrigt artar sig gossen på bästa sätt. Han har nu funnit sin fåtölj i hallen där han kan ligga och spana över nästan hela lägenheten eller rulla ihop sig som ett litet nystan och koppla av. Vi har minskat ner antalet mattider till 3. Han får lite mer till frukost än tidigare så det blir totalt samma mängd ändå. Funkar lite bättre. Men han är som han är. Ibland petar han i maten och ibland sopar han i sig alltihop.
PS - vet inte hur såna här bloggar funkar så jag undertecknar med mitt namn om att utifall det inte kommer med annars.
/Maj

4 kommentarer:

Marianne sa...

Wow, första valpköparbloggaren! Tack Maj för att du vågade ta det första "skuttet". Jag brukar förresten också underteckna emellanåt - glömmer alltid av om namnet kommer med eller ej. ;)

Det låter bra tycker jag att Ludde åtminstone inte var med och köpte något billigt "rödtjut" på jungfruturen till Systemet. Skall man gå dit så skall det göras med stil! Hoppas att Ludde inte gör en vana av det - vi vill ju inte att han skall bli en fyllehund! (ursäkta min simpla humor - klockan är ju ganska mycket)

Det låter annars som om Ludde och ni börjat landa - och att han har det riktigt bra den lille busen. Matlust har ju aldrig varit hans starka sida - det är bara att acceptera. Att ge honom tre mål låter som en bra ide!
Kramar till er alla tre//Marianne

Bettan sa...

Jaja, det ska böjas i tid, det som krökas ska - eller hur är det man säger? ;)

Håller med Marianne, det passar den lille finsmakaren att bara äta tre gånger

Glad att få höra hur det går, vi saknar honom, ska ni veta!

*kram*

Lisbeth

carro sa...

haha, systemet har inte mina hundar vart på ..(än)
men Nino har däremot vart med på krogen en gång ;)
Nån skabbig kvarterskrog i kortedala..
Han trivdes med all uppmärksamhet och tyckte det var kul att få strosa omkring bland gästerna ;)

En känsla sa...

Hejsan!
Kul att höra om Luddes äventyr!!
Intressant med hans matvanor - vår lilla Happy är mycket matglad! Hon skulle nog kunna äta hur mycket som helst!! undrar om hon skulle klara av att byta från 4 till 3 gånger??? utan att duka under av hunger och om vi människor skulle klara av ylandet??
Jaja vi lär väl få uppleva det snart!! Ha det gott!