lördag 1 september 2007

Nu ändrar bloggen karaktär!

Ja, ni ser väl att något förändrats!? Jag har lagt in samma bakgrund som på hemsidan eftersom bloggen nu går att hitta där!
Gå in på hemsidan och titta på menyn under "Valpar" så finner ni en länk.

Tanken är också att ni valpköpare skall kunna gå in och göra inlägg i bloggen.
Det kan vara en rolig händelse eller bara en liten rapport om hur allt är. Ni kan också ladda upp ett kort då och då - även om man kanske inte kan göra en riktig fotodagbok på den här bloggen då det finns vissa begränsningar på hur mycket plats vi får för foton på bloggservern.
Vi kan ju också kommunicera om framtida träffar här - och ni har möjlighet att trycka på så att det blir av... och lämna förslag på vad ni vill göra och var någonstans vi skall träffas.

Men ni kan inte göra några inlägg förrän ni fått ett konto och lösenord från oss!
Det skickar vi över mailen så snart som möjligt!

4 kommentarer:

Bettan sa...

Ooopsan! Så fint hon har gjort, syrran! :-D Men... När det gäller konto och lösenord, vänd er till henne - jag har ingen som helst aning om hur man fixar det!
Hursomhelst, det har varit gôrkul senaste veckan när jag har fått rapporter från er allihop! Happy har tom varit här och hälsat på och blivit fullständigt nermejad av syster, mamma, moster, kusin, mormor och morfar... Haha, det blev visst änna mycket . skulle nog ha skrivit ett "riktigt" inlägg istället...
Ha det gott i regnet!

Lisbeth

En känsla sa...

Hejsan!
roligt att få ett forum där vi alla kan blogga - vi kommer gärna på valpträff.Happy var såååå trött efter att ha busat med syster Citrus och resten av släkten att hon sov mest hela kvällen. Hon hade superkul och vi med! Tack för vi fick komma! Vi syns snart igen - Happys familj!

Marianne sa...

Hej Happy's familj!
Det var jätteroligt att få träffa er och Happy också! Det är skönt att se att hon har det så bra.
Nu såg jag också att ni faktiskt är godkända som bloggare ni ligger på listan över deltagare) så det är bara att prova när ni har lust.
//Marianne

Berit sa...

Hejsan!
Ja, nu är det fixat med att skriva i bloggen. Så mysigt det låter när Happy träffade hela familjen. Valpträff ser vi framemot och det skall bli så roligt att träffa alla. Hugo är just nu ute i trädgården med husse och dom verkar ha det jätteskönt i sensommasolen.
Ha det så gott alla!
Berit, Lennart och Hugo